Yritännyt keksiä keskustelunaiheita aikaiseksi tänne Lemmyn pieneen maailmaan, osui pieni mysteeri vastaan juuri tänään.

Rupesin katsomaan että josko muutaman euron laittaisi Hurstin avulle lahjoituksena kun siihen olisi mahdollisuus, mutta en vaan löytänyt Hurstin Avun nettisivuja mistään hakukoneesta (Google, Bing, DDG, Brave, Kagi ja Teclis, jne).

En keksi mitään hakusanaa jolla tämä sivu löytyisi, edes Google inurl dork ei toiminut… "inurl: hurstinapu.fi"

Mitähän ihmettä? Kaikkea muuta kyllä löytyy, jopa tiktok videoita ja bing maps linkkejä Hurstin apuun, mutta ei nettisivu?

En ole ennen törmännyt näin tehokkaasti hakukoneissa bännättyyn nettisivuun, ja tässä vieläpä Suomalainen sellainen.

  • Ellen@discuss.tchncs.de
    link
    fedilink
    suomi
    arrow-up
    14
    ·
    24 days ago

    Sivun hurstinapu.fi head:istä löytyy tuo robots meta tägi (<meta name="robots" content="noindex, nofollow">), eli lienee syy että ainakin pääsivu ei hakukoneissa näy. Tarkistin pari alasivua mutta en kaikkia, ja niissä tuo tägi oli myös.

    Ihmettelen vaan että miksi se on sinne laitettu, en osaa hyvää syytä sille sanoa tässä tapauksessa. Admin-sivujen jne. kohdalla ymmärrän, mutta luulisi että he haluavat että nuo webbisivut kuitenkin hakukoneista löytyvät.

    • zuttoOPA
      link
      fedilink
      suomi
      arrow-up
      9
      ·
      24 days ago

      No tämähän selittää että miksi tätä ei löydy yhdestäkään hakukoneesta.

      Taidankin laittaa sähköpostia tästä eteenpäin, voisi helpottaa ihmisiä löytämään oikean osoitteen.

  • tyo_ukko@sopuli.xyz
    link
    fedilink
    suomi
    arrow-up
    2
    ·
    24 days ago

    Onko varmaa, että sillä on nettisivut? Facebookissa ja Instagramissa näkyy olevan jotakin, yleensähän noihin on helpompi ja nopeampi pistää sivut kuin rakentaa nollasta omat.

    • zuttoOPA
      link
      fedilink
      suomi
      arrow-up
      3
      ·
      24 days ago

      On varmaa kyllä, tuolla wordpress-asennus näyttää olevan jossa on materiaalia ainakin vuodesta 2020 alkaen, mahdollisesti vielä aiempaakin sisältöä.

      Kyseinen domaini on myös Hurstin Avun yhdistyksen omistuksessa, sekä Suomen yritysrekistereissä tätä käytetään Hurstin Avun sähköpostilaatikkona. (YTJ lähde)

      Whois tiedot

      whois hurstinapu.fi

      domain…: hurstinapu.fi status…: Registered created…: 17.10.2013 01:52:35 expires…: 17.10.2025 01:52:34 available…: 17.11.2025 01:52:34 modified…: 17.9.2020 09:07:17 RegistryLock…: no

      Nameservers

      nserver…: ns1.euronic.fi [185.55.84.18] [OK] nserver…: ns2.euronic.fi [185.55.84.19] [OK] nserver…: ns3.euronic.fi [92.243.21.222] [OK]

      DNSSEC

      dnssec…: no

      Holder

      name…: Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry register number…: 1980574-9 address…: Ounasvaarankuja 1 postal…: 00970 city…: Helsinki country…: Finland phone…: holder email…:

      Registrar

      registrar…: Domainkeskus Oy www…: www.domainkeskus.com

      Last update of WHOIS database: 20.8.2024 13:16:07 (EET) <<<

      • tyo_ukko@sopuli.xyz
        link
        fedilink
        suomi
        arrow-up
        2
        ·
        24 days ago

        Ahaa, ymmärsin väärin että sivut oli vielä hakusessa, kun kysymys taitaa olla vain tästä shadowbannauksesta. Siitä en ikävä kyllä osaa sanoa mitään, mutta eipä omalla hakukokeilullakaan näyttänyt tulevan tuota sivustoa.